Parterapeut

 FÅ VÆRKTØJER DER HJÆLPER JER IGENNEM KRISEN

Parterapeut og specialist i coaching og vejledning i parforhold

Parterapi? Misforstår I ofte hinanden, er der ingen lyst til nærhed og er der flere og flere konflikter mellem jer? Er kærligheden mellem jer væk? Tænker I på skilsmisse? Parterapeut Morten F. Jessen er specialist i kriser og kommunikation i parforholdet.

Det handler om at bryde de negative mønstre og få fokus på de problemer, som skaber den negative spiral. Undersøgelser viser at den terapiform jeg anvender har den højeste succesrate på over 80%. Det vil sige de værktøjer der bruges gør jer istand til at overvinde de mønstre man som par igen og igen ryger ind i. I får værktøjer til at forstå hinanden og til at genfinde den tabte kærlighed. I kommer til  at engagere jer i hinanden igen.

Misforstår i ofte hinanden? Kunne det ikke være dejligt at møde hinanden igen i en ordenlig og kærlig tone?

Parterapeut Morten Friis Jessen er specialist indenfor parkriser og løsninger på de stressede hverdage.

Jeg tilbyder parterapi i Vejle, hvor målet er at bevare jeres forhold. Vi arbejder med at finde tilbage til kærligheden og tilbage til forståelsen og det varme venskab.

Der arbejdes med jeres kærlighedsrelation og som bonus vil I opleve at I får mere energi og glæde i familien, I er bedre beskyttet mod stress og jeres relationsarbejde gør jer stærkere ifht. de udfordringer vi som mennesker ellers står overfor i livet.

I får værktøjer til at tale sammen uden hentydninger eller i de samme gamle kendte fraser.

Vil I også videre som et lykkeligt par igen? Kontakt mig, og book en tid eller få en uforpligtende forsamtale gratis.

Skriv en mail til mig her eller på siden kontakt