Skip to main content
Forholdet ramler, Hjælp med Parterapeut Morten Friis Jessen

COACHING

 

Gemmen handling skaber vi forandringen

 

 

Mine Coaching sessioner handler om at stimulere og udvikle dine ressourcer til at leve det liv, du virkelig ønsker dig. Essensen af min coaching er at hjælpe dig til at skabe den forandring  som du vil i dit liv.

Når jeg coacher dig, er mit primære fokus at designe et coaching og træningsforløb der passer lige præcis til dig og dine behov.

Jeg ønsker du skal se hvilke fantastiske muligheder du har, hvis du tør tro på det. Du får værktøjer der virker og troen på at det er muligt at få den succes du ønsker dig.

Uanset om du vil tabe dig, få et fedt job, udvikle din økonomi, få et sundere og mere vitalt liv, eller finde en skøn kæreste. Uanset hvad, så er det muligt, hvis du vil handle på det. Du lærer at gøre en positiv forskel for dig selv. Se referencer fra tidligere klienter her

Coaching er ikke terapi, men en effektivt metode, der er rettet mod nutiden og fremtidige mål.

Med coaching kan du få afklaret hvilke mål og drømme der endnu ikke er blevet til virkelighed. Som coach støtter jeg dig til at få fokus og støtter dig i at finde kraften til at handle.

Du vil også blive udfordret på dine nye indsigter og handlemuligheder du har opnået i vores coaching forløb. Vi skal have handling bag ordene. For kun gennem handling skaber vi forandringen.

 

 

Få effektive værktøjer og perspektiv der forandrer.

 

Book coaching i Kolding og Vejle, kontakt mig for mere information eller find mig her

 

 

 

[/vc_row]