Skip to main content
Ressourcer

Anbefalinger fra klienter

Mange års erfaring med parterapi, forholdet, ægteskab og karriere

Klienter udtaler ved Parterapi med konkrete værktøjer

“Dine evner og personlighed er fantastiske og gav os et fast holdepunkt i vores krise i parforholdet. Vi er taknemmelige for de konkrete redskaber der blev formet efter vores personlige behov med parterapi. Vi er som nyforelsket.
Kærligst Majbritt og Jan

Det er slut med at kritisere hinanden, såre hinanden. Nu er der omsorg og tillid mellem os. Vi har virkelig fundet ind til forholdet igen. Du reddede vores ægteskab!”
Anja & Søren, Vejle

“Jeg fik anbefalet Morten af en kollega og jeg kan kun videregive mine varmeste anbefaling, Morten er yderst kompetent og dygtig.” – Med venlig hilsen Bolette, Vejle

“Pyyha… Det var svært for os begge to, men hold da op, hvor har det været dejligt at få luft for det jeg ikke turde sige højt derhjemme og blive lyttet til af min kone og så i en så tryg atmosfære. Jeg håber andre vil finde modet til parterapi.”  – Frank, Billund

“Med dit overskud og din direkte facon, fik du mig ind til min egen kraft og mit mod. Min ledelse er nu blevet klar, tydelig og præcis og det er SÅ skønt at komme på virksomheden igen. Du har hermed min varmeste anbefaling.”
De bedste hilsner Karin, Århus

“Det var for mig en form for “fristed” at komme til terapi, der var ingen tabu. Jeg kunne bare være mig.” Kærlig hilsen Christian, Horsens

“Jeg følte ind imellem lidt at du pressede på – det var ikke nok med “det ved jeg ikke”-svar. Det var lidt grænseoverskridende, men også godt at jeg fik et lille skub.”
Hilsen Birgitte, Vejle

“Det var første gang jeg prøvede terapi, så jeg anede faktisk ikke hvad jeg gik ind til. Det viste sig at være meget befriende og dejligt let at tale om de her meget personlige oplevelser og følelser, fordi du er helt “udenfor”.”
Tak fra Jonas, Fredericia

“Takket være dig Morten, så har jeg igen fundet gnisten og lysten til livet, fordi jeg nu, gør brug af dine værktøjer. Dejligt igen at kunne se sig selv smile i spejlet om morgenen, og igen turde at se frem i tiden.”
Mvh Torben, Kolding

“Jeg fik kraft og saft og jeg fik en kæmpe lyst til bare at gå ud og gøre det jeg altid har drømt om. Tak for en fed coaching!”
Hilsen Jørgen, Vejle

“Noget af det vigtigste jeg har lært er at lytte til mig selv, til mavefornemmelsen, og jeg har lært at det er ok, at jeg ikke altid er enig i, hvad andre mener, og ikke mindst at det er ok at være mig.”
De bedste hilsner Magrethe, Kolding

Læs flere anbefalinger her eller læs meget mere om gode råd til parforholdet her. Kontakt direkte: