Parterapi i Vejle hos Morten Friis Jessen

 PARTERAPI I VEJLE

VÆRKTØJER DER HJÆLPER JER IGENNEM KRISEN

Specialistuddannet i parterapi med banebrydende redskaber der virker 

Hvornår har man brug for parterapi?

Misforstår I ofte hinanden, er der ingen lyst til nærhed og er der flere og flere konflikter mellem jer? Er kærligheden mellem jer? Tænker I på skilsmisse?

Parterapeut Morten F. Jessen er specialist i kriser og kommunikation i parforholdet og har succes med at finde kærligheden frem igen mellem jer.

Det handler om at bryde de negative mønstre og få fokus på de problemer, som skaber den negative spiral. Undersøgelser viser at den terapiform jeg anvender har den højeste succesrate på over 90%.

Det vil sige de værktøjer der bruges gør jer istand til at overvinde de mønstre man som par igen og igen ryger ind i.

I får værktøjer til at forstå hinanden og til at genfinde den tabte kærlighed. I kommer til  at engagere jer i hinanden igen.

Misforstår i ofte hinanden? Kunne det ikke være dejligt at møde hinanden igen i en ordenlig og kærlig tone? Læs de 10 gode råd til parforholdet.

Parterapeut Morten Friis Jessen er specialist indenfor parkriser og løsninger på de stressede hverdage og hjælper Jer ved parterapi. Læs klienters udtalelser her

Jeg tilbyder parterapi i Vejle, hvor målet er at bevare jeres forhold. Vi arbejder med at finde tilbage til kærligheden og tilbage til forståelsen og det varme venskab.

Der arbejdes med jeres kærlighedsrelation og som bonus vil I opleve at I får mere energi og glæde i familien, og I bliver bedre beskyttet mod stress og jeres relationsarbejde gør jer stærkere ifht. de udfordringer vi som mennesker ellers står overfor i livet. 

Med parterapi får I værktøjer til at tale sammen uden hentydninger og uden at falde i de gamle kendte mønstre.

Vil I også ud krisen og videre som et lykkeligt par igen? Læs mere her, eller kontakt mig, og book en tid til parterapi eller få en uforpligtende forsamtale gratis.

Se eventuelt mere under siden med gode links og henvisninger her.

Ring på 42 75 08 10 eller kontakt

Undersøgelser viser at den terapiform jeg anvender, har den højeste succesrate på over 90%.

 

Få en gratis forsamtale til parterapi i Vejle | Alle henvendelser besvares 100% anonymt

    Dit navn (skal udfyldes)

    Din e-mail (skal udfyldes)

    Emne

    Din besked