Skip to main content
Ressourcer

PARTERAPI MED VÆRKTØJER DER HJÆLPER JER IGENNEM KRISEN

Specialist i EFT Parterapi med banebrydende redskaber der virker

 

Ring på 42 75 08 10 eller kontakt her

Mangler i gnisten? Misforstår I ofte hinanden og mangler I lysten til nærhed og intimitet? Er jeres sexliv gået i stå eller er det blevet til sex der skal overstås? Opstår der flere og flere konflikter mellem jer? Er kærligheden til hinanden væk? Tænker I på skilsmisse? Hænger I fast i negative mønstre?

Vi klarer det ofte ikke alene.

Jeg er specialist i kriser, utroskab og uhensigtsmæssig kommunikation i parforholdet. I får støtte, rådgivning og undervisning. Alt dette er med til at genskabe et trygt, varmt og kærligt parforhold.

Ingen par undgår kriser i parforholdet. Rigtig mange gange har vi brug for hjælp, hjælp til at bryde fastlåste mønstre og genskabe respekten og kærligheden til hinanden. Hvis vi lader stå til og glemmer at handle på det der gør ondt, risikerer vi skilsmisse.

Det handler om at bryde de negative mønstre og få fokus på de problemer, som skaber den negative spiral. Undersøgelser viser at den terapiform jeg anvender, har den højeste forskningsmæssigt dokumenteret effektT nogensinde. Altså, det virker!

Det vil sige de værktøjer I får, gør jer i stand til at løse de negative mønstre man som par igen og igen ryger ind i. I får værktøjer til at forstå hinanden og til at genfinde den tabte kærlighed. I kommer til  at engagere jer i hinanden igen. Det gavner både jer og de mennesker der omkring jer, specielt hvis der er børn omkring jer.

Misforstår i ofte hinanden? Kunne det ikke være dejligt at møde hinanden igen i en ordentlig og kærlig tone? Læs de 10 gode råd til parforholdet.

Parterapeut Morten Friis Jessen er specialist indenfor parkriser, utroskab, sammenbragte familie. Flere hundrede par har fået succesfuld hjælp. I får effektive løsninger og værktøjer der forandrer jeres parforhold for evigt.

Jeg tilbyder effektiv Parterapi i Vejle, hvor målet er at bevare jeres forhold. Vi arbejder med at finde tilbage til kærligheden og tilbage til forståelsen og det varme dybe venskab.

Der arbejdes med jeres kærlighedsrelation og som bonus vil I opleve at I får mere energi og glæde i familien, I er bedre beskyttet mod stress og sygdom. Jeres relationsarbejde gør jer stærkere ifht. De daglige udfordringer vi som mennesker ellers står overfor i livet.

Med parterapi får I værktøjer til at tale sammen, uden hentydninger og uden at falde i de gamle kendte mønstre.

Læs mere om min EFT Parterapi metode her på Dansk Center for Emotionsfokuseret terapi – DKCEFT

Vil I også være et lykkeligt par igen? Læs mere her, eller kontakt mig, og book en tid eller få en uforpligtende forsamtale gratis.

Ring på 42 75 08 10 eller kontakt

Undersøgelser viser at den terapiform jeg anvender, har den højeste forskningsmæssigt dokumenteret effekt på over 90%.

 

Få en gratis forsamtale til parterapi i Vejle | Alle henvendelser besvares 100% anonymt