Parterapeut

 MED VÆRKTØJER DER HJÆLPER JER IGENNEM KRISEN

Specialistuddannet i parterapi med banebrydende redskaber der virker 

Parterapi? Misforstår I ofte hinanden, er der ingen lyst til nærhed og er der flere og flere konflikter mellem jer? Er kærligheden mellem jer væk? Tænker I på skilsmisse? Parterapeut Morten F. Jessen er specialist i kriser og kommunikation i parforholdet.

Det handler om at bryde de negative mønstre og få fokus på de problemer, som skaber den negative spiral. Undersøgelser viser at den terapiform jeg anvender har den højeste succesrate på over 90%.

Det vil sige de værktøjer der bruges gør jer istand til at overvinde de mønstre man som par igen og igen ryger ind i. I får værktøjer til at forstå hinanden og til at genfinde den tabte kærlighed. I kommer til  at engagere jer i hinanden igen.

Misforstår i ofte hinanden? Kunne det ikke være dejligt at møde hinanden igen i en ordenlig og kærlig tone? Læs de 10 gode råd til parforholdet.

Parterapeut Morten Friis Jessen er specialist indenfor parkriser og løsninger på de stressede hverdage.

Jeg tilbyder parterapi i Vejle, hvor målet er at bevare jeres forhold. Vi arbejder med at finde tilbage til kærligheden og tilbage til forståelsen og det varme venskab.

Der arbejdes med jeres kærlighedsrelation og som bonus vil I opleve at I får mere energi og glæde i familien, I er bedre beskyttet mod stress og jeres relationsarbejde gør jer stærkere ifht. de udfordringer vi som mennesker ellers står overfor i livet.

Med parterapi får I værktøjer til at tale sammen uden hentydninger og uden at falde i de gamle kendte mønstre.

Vil I også videre som et lykkeligt par igen? Læs mere her, eller kontakt mig, og book en tid eller få en uforpligtende forsamtale gratis.

Ring på 42 75 08 10 eller  kontakt

Undersøgelser viser at den terapiform jeg anvender, har den højeste succesrate på over 90%.

 

Få en gratis forsamtale til parterapi | Alle henvendelser besvares 100% anonymt

    Dit navn (skal udfyldes)

    Din e-mail (skal udfyldes)

    Emne

    Din besked